Fadderanmälan är öppen, Sök Fadder!

Dagen vi alla har väntat så otåligt på är äntligen här! Fadderanmälan är öppen! Urfadderiet och speciellt Fadderansvarig är så oerhört taggade på detta och vi hoppas att ni är lika taggade som vi är!

Innan du anmäler dig så är det en bra idé att läsa igenom nedanstående dokumentet över faddertyper så du vet vad alla faddertyper innebär och vad som förväntas av dig: https://docs.google.com/document/d/1WegrYUTxmwW6wUJwSkdBBv2wdmpcUjWJEK39cyi6m4A/edit

För att få vara TBi-fadder behöver du anmäla dig till dessa två länkar:
Länk till att anmäla sig till TBi-fadder: https://docs.google.com/forms/d/1ouk_hEkRGdjKP67CfgMVdfq3KueHtw_me4_wso2Kjdw/edit
Länk till att anmäla sig till FU1 med LinTek och Studenthälsan. Viktig information finns i länken så läs den noga: https://liuonline.sharepoint.com/sites/Studentportalen/futb

BÅDA MÅSTE VARA IFYLLDA SENAST DEN 18/4! Så glöm inte att anmäla dig!

Snabb information om FU1 :
Om du gick Fadderutbildning 1 (FU1) 2018 eller senare så har du en godkänd fadderutbildning och du behöver inte anmäla dig till länken utan det räcker med att du anmäler dig till TBi-fadder-länken. Om du gick FU1 tidigare än 2018 så måste du anmäla dig via länken igen för att få vara fadder. Om något är otydligt angående detta, tveka inte att mejla mig! (urffadder@tbi.lintek.liu.se)  

Om du söker Primfadder, Klassförälder, Dragcoach eller Häfvcoach så kommer du bli kallad på intervju då dessa poster innebär mer ansvar än de övriga posterna. De som söker kommer få besked via mejl om intervju och tider till dessa. Att vara dessa poster som förstaårsfadder är inga problem, så sök, sök, sök! Man kommer lära sig allt under tiden.

Är det något allmänt du undrar över angående Nolle-P? Skriv dem då här i detta dokument så kommer vi i Urfadderiet att svara på dem i Facebookeventet Sök TBi- fadder:
https://docs.google.com/document/d/1Nk82F3DbFcdpza8OIkpGgbO_tgiltlJY-CdyU3GHx_4/edit .

Det går såklart jättebra att fråga mig på urffadder@tbi.lintek.liu.se också.

Det blev en hel hög information nu men det viktigaste att hålla koll på är länkarna, samt att anmäla sig innan den 18/4.

Jag hoppas att just du vill hjälpa oss att tillsammans göra Nolle-P till ett oförglömligt minne!

Kramar i mängder från Urfadderiet! 🦖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s